Ta de rätta besluten när du väljer bettingsida med dessa tips

Har du äntligen bestämt dig för att det är dags att börja betta på sport, att researcha kring oddsjämförelse och att förhoppningsvis kamma hem en och annan vinst? Då måste du först av allt hitta en bettingsida som intresserar dig, och innan du börjar ditt letande är det bra att veta vad du faktiskt bör leta efter. Vi ska nedan ta en närmare titt på vad en generös bettingsida ska kunna erbjuda dig.

Vikten av en svensk spellicens

Trots att det är lagligt och fullt möjligt för svenska spelare att vända sig till spelsajter utan en svensk spellicens är detta inte någonting som rekommenderas. Du bör istället se till så att bettingsidan som du spelar på har en svensk licens och därför regleras av Spelinspektionen. Dessa sajter följer strikta säkerhetskrav, krav kring rättvist spelande samt gör det möjligt för dig att spela med svensk valuta och skattefria vinster.

Om du vänder dig till en bettingsida med svensk licens slipper du att oroa dig för lurendrejeri och kan på ett tryggt vis både göra insättningar, uttag och betta. Du får dessutom tillgång till riktigt snabba och smidiga betalningsmetoder såsom Swish, och du kan spela utan att behöva registrera dig med hjälp av BankID-identifiering.

Spela på bettingsidor direkt med BankID

På tal om BankID-identifiering är det väl värt att vända dig till en snabb bettingsajt med BankID-betalningar om du vill kunna spela utan några långa väntetider. Du får tag på BankID genom att kontakta din bank, och om du redan har applikationen i mobilen blir det lätt som en plätt att komma igång.

Ge dig bara in på bettingsajten och klicka på insättningsknappen. Väl där anger du vilken bank du använder och vilket belopp som du vill sätta in på ditt spelsaldo. BankID-applikationen öppnas sedan upp, och här signerar du för att bekräfta din identitet. Nu ligger pengarna på ditt spelsaldo och du kan omedelbart börja betta på dina favoritlag!

Brett sortiment av sporter

En bettingsajt är inte komplett om det inte finns en lång rad sporter att välja mellan. På så vis får du aldrig en tråkig stund och kan bläddra mellan nya spännande sporter som du kanske inte är helt bekant med. Prova på någonting nytt eller håll dig till de välkända sporterna som du har mer kunskap kring – valet är upp till dig!

Få mer att spela för med en oddsbonus

För att locka nya kunder och göra spelupplevelsen mer spännande för dig erbjuder många bettingsidor en oddsbonus till nya spelare. Storleken på bonusbeloppen kan se helt olika ut beroende på vilken bettingsida du vänder dig till, och även bonustypen kan variera. På vissa spelsidor får du en gratissatsning medan andra sidor erbjuder dig en matchningsbonus. Sajten matchar då din insättning upp till ett utsatt belopp.

Tänk även på att oddsbonusar inte är helt kostnadsfria, utan bonusbeloppet måste ofta omsättas ett antal gånger innan du kan göra uttag på dina vinster. Det är därför en god idé om du enbart hämtar ut bonusar med låga omsättningskrav.